вівторок, 6 вересня 2011 р.

AIESEC opportunities)

Вважається, що Америка – країна необмежених можливостей. Можливо, саме тому наша молодь так прагне туди, адже завжди здається, що десь далеко все буде по-іншому: легше, простіше, краще, на кожному кроці чекатимуть шанси проявити себе. А в нас…що в нас, навіщо щось пробувати і так нічого не вийде, просто немає можливостей. Отож можна запросто виправдати себе за бездіяльність і тішити себе вічними: «а от якби…тоді би я точно..тільки би була можливість». Вибачте, я вас розчарую, розплющіть очі і роззерніться навколо, хочете змін? Так дійте! Є бажаня, ідеї, але не вистачає рішучості, підтримки чи просто поштовху для дій?!? Тоді ласкаво просимо у міжнарадну молодіжну організацію AIESEC.

AIESEC – може стати для тебе чимось особливим. Кожен може знайти тут щось для себе, проте обєднує усіх єдине бажання реалізувати себе і найголовніше не стояти на місці, а змінювати себе і світ навколо на краще. А можливостей для цього, як виявляється, безліч. І, що найважливіше, AIESEC допомагає зрозуміти, що ти не один у своїх прагненнях і у світі є багато людей, з якими тебе об'єднюють однакові бажання і немало з них готові допомогти тобі у реалізації твоїх задумів.

Всі ми вміємо грандіозно мріяти, крім того і зробити ми можемо чимало, проте зазвичай нам бракує банальної рішучості чи просто віри у свої сили. І саме AIESEC може стати цим поштовхом у твоєму житті, який допопоже усвідомити свою значущість, унікальність і здатнісь досягти поставленої мети. AIESEC - це організація, яка створена, щоб надавати можливості. Звичайно, все залежить від тебе, проте, коли наколо тебе є люди, які тебе розуміють і підтримують, тоді навіть найсміливіші цілі перетворюються у чіткій план їх досягнення.

Крім того AIESEC це шлях до постійного вдосконалення себе і своїх навичок. Кожна людина, яка приходить в організацію приносить в неї свої погляди, ідеї, знання і ділиться ними з іншими. Саме цей безперевний взаємообмін досвідом і робить нашу організацію особливою і допомагає їй постійно рухатись вперед, а разом з нею і її учасникам. А AIESEC ж охоплює 106 країн світу! Уявіть собі нащо здатна така кількість людей, де кожен водночас унікальний, але поділяє схожі переконання. І саме ВИ можете стати частиною цього унікального світу, де все можливо і для цього не потрібно нікуди їхати, а просто приєднатись до міжнародної молодіжної організації AIESEC і не боятись проявити себе.

P.S. Зацікавило? Детальнішою інформацією щодо набору в організацію на http://aiesec-if.in.ua


Немає коментарів: