пʼятниця, 29 червня 2012 р.

Літній набір в організацію AIESEC

   Міжнародна організація AIESEC відкриває набір в організацію з 2 по 22 липня!

   Ось уже і пройшов перший місяць літа, які враження він тобі приніс? Набридло вбивати час на дурниці, які не приносять задоволення, валятись в ліжку до обіду і думати чим би то зайнятись сьогодні? Є шанс усе це виправити: нові друзі, стажери з різноманітних країн світу, нові проекти, досвід і велика кількість розваг – AIESEC!

   Це літо стане для Тебе незабутнім: в той час, як інші студенти не будуть знати, що робити, Ти будеш займатися своїм професійним та особистісним розвитком разом із новими друзями!

   Перший обов’язковий етап відбору в організацію - аплікаційна форма: http://ua.join-aiesec.com/. Реєстраційні форми будуть відкриті з 2 по 22 липня.

   Чим є унікальний досвід роботи в AIESEC? Будучи студентом або молодим фахівцем, члени організації отримують досвід роботи в команді, стають керівниками, спікерами на національних та міжнародних конференціях. АIESEС – міжнародна платформа для розвитку твого лідерського потенціалу та успішної кар'єри в майбутньому. Випускник організації отримує теоретичні та практичні знання з проектного менеджменту, має досвід роботи в різних проектах та управлінні командою. Він знайомий з культурами інших країн, володіє англійською, розуміє бізнес-процеси. Також, багато випускників мають досвід роботи в іншій країні, який вони отримують на стажуванні, волонтерському або професійному. Так з'являється покоління лідерів, що володіє високим потенціалом і яке здатне позитивно впливати на суспільство.

   Представництва AIESEC знаходяться в 110 країнах світу, членами організації є 60 000 людей, не є дивним, що це найбільша міжнародна громадська молодіжна організація. В Україні організація розвивається вже 18 років, представництва знаходяться в 19 містах України.Практикуй успіх разом з нами, заповнюй аплікаційну форму на http://ua.join-aiesec.com/!

Немає коментарів: