вівторок, 25 вересня 2012 р.

Навіщо мені AIESEC?

   Ти молодий та активний? Студент чи вже випускник? Саме для тебе, саме зараз є можливість стати частиною величезної команди небайдужих молодих людей, які прагнуть змінити світ на краще.

   Прагнеш змінити світ? Почни з себе. AIESEC надає тобі можливість досягти цієї мети. Адже AIESEC — це міжнародна організація, яка об’єднує молодь зі 110 країн світу!

Бажаєш розширити свої знання, поспілкуватися з людьми, які вже досягли успіху у сфері, яку ти тільки починаєш пізнавати? Щорічно AIESEC проводить безліч конференцій у напрямах HR, маркетингу IT та фінансів. Ти можеш бути не лише учасником. Приєднуйся до команди організаторів. Або ж стань керівником всього проекту, розвивайся як лідер!

Любиш працювати з людьми та мрієш побувати за кордоном? AIESEC пропонує програму міжнародних соціальних стажувань. Не втрачай свій шанс зробити позитивний внесок у суспільство. Чи, можливо, ти вже випускник або студент старших курсів, мрієш попрацювати в іноземній компанії, але впевнений, що без знайомств це неможливо? Немає нічого неможливого! Приєднуйся до програми професійних стажувань AIESEC. Стажування триває від 2 місяців до 1,5 року.

   Отже, які можливості чекають на тебе в AIESEC:
- Досвід лідерства;Резюме, яке помітно відрізнятиметься з-поміж сотні інших;
- Професійне міжнародне стажування;Соціальне міжнародне стажування;
- Участь у конференціях;Робота у команді, зокрема міжнародній;
- Знайомство з іншими культурами та звичаями;
- Можливість сформувати базу ділових контактів;
- Багато нових друзів у всьому світі.

Все це поряд і чекає на тебе. Заповнити анкету ua.join-aiesec.com



1 коментар:

Lilia Kolesnyk сказав...

Картинка класна:))))