неділя, 24 березня 2013 р.

Подорожуйте дешевше

   Уже давно хотіла написати про дуже цікавий і корисний сайт - Couchsurfing, завдяки якому ви зможете досить дешево подорожувати, а все тому що житло вам буде забезпечено.
   Так, все саме так! Все дуже просто - вам потрібно зареєструватись на Couchsurfing, звичайно, вказавши правдиві дані. Після цього ви обираєте країну куди мрієте вирушити і шукаєте тих людей, які пропонують бажаючим туристам перебути у них 2-3 дні. Розраховувати жити у добрих людей тижнями не слід, та місце для ночівлі на кілька днів вам гарантоване, причому абсолютно безплатно. Ви також можете пропонувати притулок для туристів, адже люди повинні допомагати один одному.
   Можу додати, що все це пишу, тому що сама користувалась такою послугою. І тепер Couchsurfing – один з моїх улюблених сайтів. Взимку мені й моїй подрузі спало на думку поїхати до Польщі, і ми вирішили знайти місце для ночівлі саме завдяки цьому сайту. Можу сказати, що поляк, який нам надав притулок справді хороша людина, і якщо  йому раптом знадобиться ночівля в Івано-Франківську я радо допоможу.
   Рекомендую користуватись справді корисними сайтами. Заходьте, реєструйтесь  https://www.couchsurfing.org/

Немає коментарів: