пʼятниця, 12 квітня 2013 р.

Який зв'язок між бананом з Індії та мовними курсами?

   Зараз ми живемо в непростий час. Час, коли варто вміти помічати маленькі дрібниці, які нас можуть радувати, щоб ми не залишались сумними. Але що це може бути?

   І правильна відповідь...
   ...Все навколо, що нас оточує, тобто будь-що. Всюди є позитив. Для прикладу, якось я йшов по супермаркету, звичайна ситуація. Там продавались банани. Я побачив на них ярлик, що вони з Індії. Тобто це означає, що хтось заліз на драбину, щоб зірвати банан, щоб покласти його в ящик, щоб відправити його на кораблі в Україну, щоб це опинилось саме в супермаркеті біля мого дому і я міг це купити за 5 грн. Хіба це не дивовижно?

   І є ще багато таких речей, які можуть вам принести позитив, тільки треба вміти їх побачити. Одною з таких речей є "Мовна школа". Це новий проект міжнародної організації AIESEC. 

   Якщо ви вже давно хотіли вивчити іншу мову, але вас стримували нестача вільного часу, косючі ціни, чи просто страх невдачі, то "Мовна школа" це саме для вас. В надпозитивній атмосфері з вами будуть працювати викладачі-іноземці, тобто люди, які спілкуються в повсякденному житті цією мовою, так само як ми українською.
   Мовна школа це місце, де можна буде не тільки покращити свій рівень іноземної мови, а й знайти для себе це джерело позитивної енергії, яке вам зараз так потрібно.

   Тому зараз, коли ви знову будете відчувати себе погано просто підіть в магазин, щоб купити банан та згадайте про Language school :)

http://vk.com/languageschool_if

За деталями дзвоніть 095-941-5280, 063-490-7270 (Богдан)

Немає коментарів: