вівторок, 25 жовтня 2011 р.

Прем'єра в Україні

Набридла одноманітність? Прагнеш змін? Хочеш спробувати щось нове? Маєш цікаві ідеї, не маєш можливості втілити їх в життя? Бракує досвіду? Забагато питань?! Тоді... Досить роздумувати - час діяти!

Найцінніші знання — це ті, які ми вміємо застосовувати на практиці і які з часом закріплюються в навичках. На жаль, у студентів не завжди є можливість отримати професійний досвід, перш ніж влаштуватися на роботу. Парадокс ситуації в тому, що більшість роботодавців не бажають наймати співробітників без цього самого досвіду. От і виходить замкнуте коло. На щастя, міжнародна організація AIESEC надає Вам можливість отримати цей безцінний досвід. Прийнявши участь у всеукраїнському проекті «Act.in.UA», Ви зможете реалізувати себе!

«Act.in.UA» - масштабний освітній проект для студентів і молодих фахівців, заснований на концепції «навчайся, діючи», направлений на розвиток підприємницьких навичок та підготовку активної молоді до роботи в сфері бізнесу.

«Act.in.ua» надасть Вам можливість:

- удосконалити англійську мову

- отримати навички для проведення власного проекту

- проявити та розвинути свої лідерські якості

- отримати безцінний досвід ведення бізнесу

- зав'язати нові ділові контакти

- підняти свою ціну на ринку праці

- застосовувати отримані знання на практиці

Унікальність проекта в тому, що отримавши необхідні знання в галузі проектного менеджменту, учасники відразу ж застосують їх на практиці, реалізуючи власний проект. І ті, кому це вдасться найкраще, звичайно, не залишаться без винагороди!

Отже, «Act.in.UA» - це 7 тижнів теорії і практики проектного менеджменту від топ-фахівців нашого міста та іноземних тренерів – всього від 200 грн.

Проект стартує 29 січня і триватиме до 11 березня. Не втратьте свій шанс – заповніть аплікаційну сьогодні! Поспішайте, кількість учасників обмежена – адже буде лише 5 груп по 8-10 людей.

Більше інформації тут!

P.S. Дивлючись на те, що я в організаційному комітеті цього проекту, то буду рада познайомитися з людьми, які читають цей блог =)

Немає коментарів: