середа, 16 листопада 2011 р.

Про проекти

Думаю всі з вас знають, що AIESEC організовує молодіжні проекти)
Проте, можливо, не всі знають, які саме будуть відбуватись у нашому місті найближчим часом. А їх буде чимало) Читайте уважніше, що б не простути той, який зацікавить саме вас)





Отже, коротко про те, що нас чекає :

Конференція «ППГБ»
(ПРИНЦИПИ ПРОГРЕСИВНОГО ГЛОБАЛЬНОГО БІЗНЕСУ)
Вона буде проходити 26-27 листопада. Перший день поділений на три напрямки – «Маркетинг», «Людські ресурси» та «Продажі». Другий день уже в загальному про бізнес. Цільова аудиторія – громадські організації, а також студенти, активна молодь нашого міста. Тренерами на конференції виступатимуть провідні топ-менеджери та власники компаній з Києва, Одеси, Львова та Івано-Франківська. Часу залишилось обмаль, тому поспішайте зареєструватись)

«Збережи життя»
Як ви знаєте проблема ВІЛ/СНІДу є релевантною для нашого міста, через це ми вирішили зробити презентації-дискусії з дітьми старших класів, також ми запланували благодійний концерт у Гармидері. Ідей у нас дуже багато і втілити їх у життя нам допомагає “Центр солідарності”. Цей проект є дійсно дуже великим і важливим, тому що люди не є ознайомлені з цією проблемою досить добре. Для нас є дуже важливим те, що нас підтримують і сприяють цьому пректу. Долучайтеся й ви)

«1 intern per 1 school»
Суть проекту полягає в тому, що стажери з інших країн працюють в школах нашої області, розповідають діткам про світові проблеми і методи вирішення цих проблем в своїх країнах, організовують різні розважальні заходи для школярів. Можливо це буде саме ваша школа)

«Act.in.UA.»
Цей проект базує
ться на тому, що до нас приїжджають стажери, які разом з українськими студентами будуть організовувати свої власні проекти. Який саме – це вже ви самі вирішуєте. Ми ж знаходимо тренерів, які би розказали вам, як же це все робити.
Реалізуйте свої ідеї, заповніть аплікаційну вже зараз)


Більш детальнішу інформацію ви зможете знайти на сайті ...або ж у свіжому випуску My AIESEC News )



Немає коментарів: