пʼятниця, 9 березня 2012 р.

Цікаві місця

В Англії є «Співаюче дерево»
Високо в горах недалеко від англійського міста Бернлі, можна побачитинезвичайну конструкцію, зроблену з металевих труб. Це Співаюче дерево, яке постійно «співає», коли дме вітер.
Це дерево має висоту більше 3 метрів. Труби закрутили по спіралі, тим самимнадавши дереву більш ефектний вигляд. Звук постійно змінюється, тому щотруби зменшуються до основи дерева. Цю скульптуру встановили в 2006 році.На даний момент співуче дерево є скульптурою екомистецтва в Ланкаширі. Спів цього дерева просто заворожує.


На острові Борнео існує ринок на воді

\Місто під назвою Banjarmasin в Південному Калімантані (острів Борнео) називають містом тисячі річок. У його межах є незвичайний базар, де торговці в якості прилавків використовують власні човни.Незважаючи на безліч річок, пристрасть людини до торгівлі ніщо не зупинить. Розташований він на річці зоднойменною назвою - Muara Kuin. Відвідувачі, як і покупці, у тому числі і туристи, пересуваються на особливих невеликих човнах, пропонуючи своїтовари (перші) і розглядаючи пам’ятки і купуючи сувеніри (другі і треті). Дуже романтичне містечко, така собі торгова Венеція …

Немає коментарів: