понеділок, 22 квітня 2013 р.

Наші малюнки



Багато з нас полюбляє малювати під час розмови по телефону чи просто під час роздумів.Ці малюнки мають певне значення і характеризують нас,як особистість.

Ті малюнки, які ми малюємо машинально, думаючи про щось, слухаючи доповідача або лектора, розмовляючи по телефону і так далі, продиктовані підсвідомістю, а тому можуть багато цікавого розповісти про особистість людини. Не викидайте свої малюнки або малюнки своїх близьких, а у вільну хвилинку розгляньте їх уважно.

- Якщо намальовані візерунки схожі на квіточки, пелюсточки, сонечко, то, здається, ви потребуєте спілкуванні, уваги і любові.

- Спіралі і хвилясті лінії на малюнку означають те, що вам загрожує емоційний зрив і неодмінно потрібен відпочинок.

- Зігзаги, намальовані вашою підсвідомістю говорять про те, що вам слід зайнятися творчістю, саме там ви знайдете можливість вирішити якусь  негативну проблему.

- Якщо ви малюєте квадрати, то напевно занадто завантажуєте себе роботою. Вам потрібно час від часу зупинятися і знаходити собі розрядку, інакше ви - гарний об'єкт для наведення псування, простріту, і ви легко можете перейняти на себе будь-яку негативну програму.

- Якщо ви малюєте прямокутники, то це говорить про те, що ви відкрита і легко ранима людина. І вас дуже легко обдурити. Вам необхідний захист від зайвої довірливості.

- Кола на малюнку говорять про те, що ви  імпульсивна, вразлива людина. І що вам, без особливих зусиль, можна «сісти на шию», чим можуть скористатися безсовісні люди.

- Інші геометричні фігури означають, що вам не вистачає романтики. Самі того не бажаючи, ви налаштовуєте свого партнера на більш приземленений настрій. Ванни з екстрактом троянди або лаванди розбудять вашу чуттєвість і додадуть романтичності у ваші стосунки з коханою людиною.

- Якщо візерунки нагадують будиночки, то незабаром можливі конфлікти, сварки, і не тільки з домашніми, але і з сусідами. Не давайте емоціям брати над собою верх, намагайтеся контролювати їх і віддавати звіт у своїх словах і вчинках.

- Якщо ви малюєте обличчя людей - швидше за все ви нерішуча і боязка людина, і цим користуються недоброзичливці. Щоб стати більш впевненим у собі, займіться аутотренінгом, виховуйте в собі силу характеру.

- Чоловічки на вашому малюнку говорять про те, що ви - неконфліктна людина і не можете, коли треба, сказати «ні». І ця якість привертає до себе негатив. Вчіться відкидати непотрібне вам!

- Якщо малюнок нагадує мечі, стріли і все, що, по-вашому, схоже на зброю, то це говорить про те, що ви запросто можете втратити удачу. У цьому випадку вам допоможе будь талісман для задобрювання Фортуни.

- Якщо ж ви граєте самі з собою в «хрестики-нулики», то ви чомусь відчуваєте себе винуватим, але провину вам нав'язали інші люди. Постарайтеся розібратися в своїх відчуттях і знайти розумний вихід.


Немає коментарів: