четвер, 18 квітня 2013 р.

Найбільш актуальні ідеї для студентів та учнів.

   Просто чимало енергії дівчат і хлопців, які навчаються в школах і вишах, витрачається, не приносячи їм прибутку. Дизайн та продаж одягу та аксесуарів з фірмовим лейблом школи/університету (за допомоги компаній, що виробляють брендовані речі)

    Перш ніж почати такий бізнес, потрібно домовитися про це з директором (якщо йдеться про школу), деканом (або ректором університету, якщо масштаби вашого підприємництва не обмежаться одним факультетом).

   Потрібно купити класичні білі сорочки вільного крою, що підійдуть і для дівчат, і для хлопців; футболки або теніски для занять спортом, краватки. Не варто забувати і про значки, які користуються найбільшим попитом – цей товар має привернути увагу не лише новоспечених студентів, але й випускників, які захочуть купити собі або своїм знайомим щось на згадку.

   Емблему школи, факультету і вишу можна знайти на сайтах або у друкованому вигляді в адміністрації. Виготовити макет для нанесення емблеми на майку та значок не буде важко, якщо звернутися до компаній, що знаються на цьому.

   Виготовлення пробної партії значків за готовим макетом (50 шт.) обійдеться в 1000 грн (макет + гравірування), така ж кількість пробної партії футболок з їхнім заготовленням — 3000 грн.Можна домовитися про знижку за подальшого замовленні і оперативному дозамовленні значків. Виготовлення триває 3-5 днів.

   Футболок має бути 5-15 шт. з різним дизайном і якістю нанесення.Слід також підготувати кілька додаткових варіантів дизайнів майок і піктограм, які можна розмістити в асортименті інтернет-магазину.

   Після отримання товару починаємо продаж.Ціни ставимо на 20-100% вище собівартості.Тобто, наприклад, вартість значка стартуватиме від 40-50 грн, а майки — від 200 грн.Як свідчить практика, за досить короткий термін можна буде продати 50-100 майок і 100-300 значків, заробивши до 8 тис. грн.Нові партії товару слід виробляти (замовляти виготовлення) тільки після продажу майже всієї попередньої партії.

   Займатися продажем університетської/шкільної атрибутики у фойє закладу варто не лише на початку навчального року, але і на День вишу, факультету,професійні і календарні свята.

   Перевагою цього бізнесу є мінімізація ризику – оскільки в гіршому випадку ви залишитеся з десятком непроданих майок і сорочок, які можна буд е носити самому або використовувати як власний подарунковий фонд.

Немає коментарів: